Ryanair vluchten wijzigen

Vluchtdatum, vluchttijd en vluchtroute wijzigen

Vluchtdata, tijden en routes kunnen gewijzigd worden (afhankelijk van beschikbaarheid van stoelen). Zulke wijzigingen kunnen online (behalve als u al online ingecheckt hebt*) of via een Ryanair reserveringscentrum (gedurende openingstijden) tot 4 uur voor de geplande vertrektijd van de vlucht gemaakt worden, kortingen zijn van toepassing bij online boekingen. Als u niet alle passagiers in uw boeking wilt wijzigen, of u wilt binnenlandse vluchten wijzigen in internationale vluchten, dan zult u contact op moeten nemen met het plaatselijke reserveringscentrum van Ryanair (gedurende openingstijden).

Tarieven voor vluchtwijzigingen zijn per enkele vlucht/per persoon en seizoensgebonden – kijk hiervoor op de Tabel van Toeslagen voor meer gegevens. Daarnaast betaalt u in beide gevallen het verschil in prijs tussen de oorspronkelijke totaalprijs en de laagst beschikbare totaalprijs op het tijdstip van de wijziging. Als er voor de nieuwe vlucht een lagere prijs geldt, ontvangt u geen restitutie.

Zodra een uitgaande vlucht plaats heeft gevonden kan de geboekte retourvlucht niet gewijzigd worden (behalve als uw vlucht langer dan drie uur geannuleerd of vertraagd is, in dit geval gelieve contact op te nemen met het Ryanair reserveringscentrum of onze Ticket desk op de luchthaven).

Naamswijzigingen

Naamswijzigingen worden in rekening gebracht per passagier/per boeking, zie hiervoor de Tabel van Toeslagen voor meer gegevens.

Naamswijzigingen kunnen online (behalve als u al online ingecheckt hebt*), via een Ryanair reserveringscentrum (gedurende openingstijden), of op de luchthaven tot 2 uur voor de geplande vertrektijd van de vlucht.

Eventuele naamswijzigingen in een vluchtreservering zijn van toepassing op het volledige vluchtschema van de passagier.

*Passagiers die al online ingecheckt hebben en de vluchtdatum, route of een passagiersnaam willen wijzigen, moeten minstens een dag voor het vertrek van de vlucht contact opnemen met een reserveringscentrum (gedurende openingstijden) om de ingecheckte vlucht weer ongedaan te maken. Nadat de ingecheckte vlucht ongedaan gemaakt is, kan de reservering gewijzigd worden via Mijn Boekingen. Er kunnen geen naamswijzigingen gemaakt worden als er al een vlucht sector gevlogen is. Deze service is niet beschikbaar op de luchthaven.